2COMM

2comm webdesign webontwerp
WAT WE DOEN, DOEN WE MET PASSIE!

Webdesign en websites
Internet. Daar gebeurt het allemaal. Daar oriënteert uw doelgroep zich op het aanbod in de markt. Daar ontdekken potentiële klanten wat u te bieden hebt. Benut u de mogelijkheden optimaal?

Webshops
Uw bezoekers verleiden tot aankoop, dat is waar het kort gezegd op neer komt. Hoe kunt u uw producten het beste presenteren en de juiste beleving creëren? En op welke doelgroepen richt u zich precies? Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden u bij het opzetten van uw webshop. Wij  ontwerpen en bouwen uw webshop.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Uw website of webshop wordt pas effectief als u de juiste bezoekers trekt. Daar speelt Google een belangrijke rol bij. Het overgrote deel van uw doelgroep gebruikt deze zoekmachine om potentiële leveranciers op te zoeken. Het is dus zaak dat u zo hoog mogelijk scoort in Google. Dat kan alleen na optimalisatie van uw website voor zoekmachines: search engine optimization (SEO). De techniek en inhoud van uw website moeten zó zijn ingericht, dat deze door Google niet over het hoofd gezien kunnen worden… 

Websites waar over nagedacht is en daarom het verschil maken

Wat we doen: